Felhőszolgáltatás

A szolgáltatásról

Ma már korszerű informatika nem létezik felhőszolgáltatás nélkül. Hamarosan el sem tudjuk majd képzelni nélküle az életünket.

A felhőszolgáltatások használata egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a cég működését, de a bevezetése nem mindig egyszerű. Ahhoz, hogy a fennakadások minél kisebb mértékben zavarják meg a normál üzletmenetet, hozzáértő és tapasztalt támogatásra van szükség.
Bevezetjük a cégét a felhőszolgáltatások használatába. A Microsoft piacvezető informatikai szolgáltatásait (pl. tárolás, levelezés, csoportmunka) tesszük elérhetővé az interneten keresztül.

Megtervezzük előre az átállás minden részletét, és a felhasználók aktív támogatása mellett átvezetjük a céget a digitalizáció buktatóin. Tudjuk, hogy milyen problémák fordulhatnak elő, ezért fel is tudunk rá készülni, meg tudjuk előzni.
Microsoft partnerként a licenceket is tudjuk biztosítani, így egy kézben van a teljes felhőszolgáltatás.

Felhőbe költözés, felhőszolgáltatás Prémium Support
Előnyei
  • A felhasználással arányos költség – csak azért fizet, amit használ.
  • Gördülékeny átallás a legkevesebb fennakadással.
  • Előfizetéses konstrukció, nem igényel beruházást, az előnyei azonnal élvezhetőek.
  • Többféle csomag elérhető, ezzel minden igényt kielégít.
  • Rugalmasan változtatható, akár naponta.
Ezért jó Önnek

Korszerű és jövőbe mutató technológia, az üzleti fejlődés lehetőségét is megnyitja. Általában csak a felhasznált felhőszolgáltatásokért fizet, így csökkentheti üzemeltetési költségeit, hatékonyabban működtetheti infrastruktúráját, és át is méretezheti, ha üzleti igényeik megváltoznak. Nincs szükség informatikai beruházásra, a szerverszoba megszüntethető. A felhővel időt és pénzt spórol.

Példa

Egy olyan cégnél, ahol az elmúlt időszakban előtérbe került a távoli munkavégzés (home office), a Teams bevezetésével gördülékeny csoportmunkát teszünk elérhetővé.

Kérjen, cégére szabott egyedi ajánlatot!

Üzenet küldés

A honlap reCAPTCHA védelemmel van ellátva
Google Adatvédelmi Irányelvek és Általános Szerződési Feltételek