Hosting

A szolgáltatásról

A mai vállalkozások nagy többségének már nem éri meg szerverszobát építeni, azokat a szervereket, amelyeket nem tudnak/szeretnének felhőbe költöztetni, érdemes bérelt adatközpontban elhelyezni, ahol a működtetés feltételei adottak (megfelelő áramellátás, megfelelő hűtés, megfelelő tűzvédelem, megfelelő biztonság).

A Hosting szolgáltatásunk keretében adatközpontban elhelyezett kiszolgálóink erőforrásait adjuk bérbe. Az Ügyfeleink konkrét igényének megfelelő mennyiségű erőforrást (processzor, memória, tárterület) biztosítunk, amely az Ügyfél informatikai rendszerének stabil hátteret biztosít. Ha szükséges, akkor operációs rendszer szoftverek biztosításával is ki tudjuk egészíteni a szolgáltatást.

Hosting szolgáltatás Prémium Support
Előnyei
  • Korszerű adatközpontból szolgáltatunk, ami az erőforrások rendelkezésre állását biztosítja.
  • Nem szükséges az Ügyfél saját telephelyén szerver üzemeltetése.
  • A tűzvédelmi kockázat megszüntethető.
  • Beruházás nélkül, költségként kezelhető.
  • A licencelést a Szolgáltató biztosítja (SPLA).
  • Nem egy egyszeri beruházásban áll, értéktelenedik a pénze, hanem költségként elszámolható.
Ezért jó Önnek

Nyugodtabban alhat, mert szerverek miatt nincs tűzveszély az irodában. Gyors megoldás – szemben egy szerver beszerzéssel/beüzemeléssel.

Példa

Az irattárban elhelyezett számítógép helyett virtuális erőforrásokat biztosítunk, így a folyamatos működésből eredő tűzveszély megszűnik, a számítógép kikapcsolható.

Kérjen, cégére szabott egyedi ajánlatot!

Üzenet küldés

A honlap reCAPTCHA védelemmel van ellátva
Google Adatvédelmi Irányelvek és Általános Szerződési Feltételek